Macedonian Albanian English German Italian

   Home Пријателски Клубски Распоред/Резултати

Пријателски натпревари
 Matchreport: Јануари - Март 2019 г. - Среда, 13. Февруари 2019 - 12:00 h

Пелистер Металац ГМ (Срб)

 Match details
Match Date : Среда, 13 Февруари 2019
Match Time : 12:00 h
 
Playground : СРЦ „Билјанини Извори" - Охрид
 
 Summary

НАТПРЕВАРОТ Е ОТКАЖАН.

ВО ТИМОТ НА ПЕЛИСТЕР НЕКОЛКУ ФУДБАЛЕРИ ИМАЛЕ СТОМАЧЕН ВИРУС.

 :: Powered by JoomLeague - Version 0.0.0.a ::
Банер
Банер