Macedonian Albanian English German Italian

   Home Пријателски Клубски Распоред/Резултати

Пријателски натпревари
 Matchreport: Јануари - Март 2019 г. - Среда, 13. Февруари 2019 - 14:30 h

Влазрими 77 Лакочереј Спорт

 Match details
Match Date : Среда, 13 Февруари 2019
Match Time : 14:30 h
 
 
 Summary

НАТПРЕВАРОТ Е ОТКАЖАН

ВО ТИМОТ НА ЛАКОЧЕРЕЈ НЕКОЛКУ ФУДБАЛЕРИ ИМАЛЕ СТОМАЧЕН ВИРУС.
:: Powered by JoomLeague - Version 0.0.0.a ::
Банер
Банер