Macedonian Albanian English German Italian

   Home Пријателски Клубски Распоред/Резултати

Пријателски натпревари
 Matchreport: Јуни - Декември 2019 г. - Недела, 23. Јуни 2019 - 17:00 h

Шкендија 79 Злин (Чеш)
0 1

 Match details
Match Date : Недела, 23 Јуни 2019
Match Time : 17:00 h
 
Playground : Крањ - Словенија
 
 Summary

 

 :: Powered by JoomLeague - Version 0.0.0.a ::
Банер
Банер