Macedonian Albanian English German Italian

   Home Пријателски Клубски Распоред/Резултати

Пријателски натпревари
 Matchreport: Јуни - Декември 2019 г. - Четврток, 27. Јуни 2019 - 17:30 h

Шкендија 79 Жилина (Свк)
1 0

 Match details
Match Date : Четврток, 27 Јуни 2019
Match Time : 17:30 h
 
Playground : Крањ - Словенија
 




 Summary

 

 



:: Powered by JoomLeague - Version 0.0.0.a ::
Банер
Банер