Macedonian Albanian English German Italian

   Home Пријателски Клубски Распоред/Резултати

Пријателски натпревари
 Matchreport: Јуни - Декември 2019 г. - Понеделник, 24. Јуни 2019 - 17:00 h

Славија Софија (Буг) Академија Пандев
3 2

 Match details
Match Date : Понеделник, 24 Јуни 2019
Match Time : 17:00 h
 
Playground : Банско ( Бугарија)
 
 Summary

 

 :: Powered by JoomLeague - Version 0.0.0.a ::
Банер
Банер