Macedonian Albanian English German Italian

   Home Пријателски Клубски Распоред/Резултати

Пријателски натпревари
 Matchreport: Јуни - Декември 2019 г. - Четврток, 18. Јули 2019 - 17:00 h

Беласица Кожуф Гевгелија
1 0

 Match details
Match Date : Четврток, 18 Јули 2019
Match Time : 17:00 h
 
Playground : СРЦ “Истатов“ - Нов Дојран
 
 Summary

 

 :: Powered by JoomLeague - Version 0.0.0.a ::
Банер
Банер