Macedonian Albanian English German Italian

   Home Пријателски Репрезентација Распоред/Резултати

Национални Селекции
Петок, 05 Април 2019 14:30 h
 
Косово (ж) vs Македонија (ж)
 

Match details
Match Date : Петок, 05 Април 2019
Match Time : 14:30 h
 

Head-to-head

Косово (ж) Stats Македонија (ж)
9 Current rank 54
3 Matches 7
2/1/0 W/D/L (Total) 0/1/6
1/0/0 W/D/L (Home) 0/1/4
1/1/0 W/D/L (Away) 0/0/2
7 Points 1
5 : 1 Goals 7 : 20
4 Difference -13
Косово (ж) - Македонија (ж) 3:1 Highest won home ----
---- Highest loss home Македонија (ж) - Бугарија (ж) 2:5
Македонија (ж) - Косово (ж) 0:2 Highest won away ----
---- Highest loss away Косово (ж) - Македонија (ж) 3:1


History of matches
Национални Селекции
6 Четврток, 30. Август 2018 17:00 Македонија (ж) - Косово (ж) 0 - 0 Match Report
6 Недела, 02. Септември 2018 17:00 Македонија (ж) - Косово (ж) 0 - 2 Match Report
7 Петок, 05. Април 2019 14:30 Косово (ж) - Македонија (ж) 3 - 1 Match Report


:: Powered by JoomLeague - Version 0.0.0.a ::
Банер
Банер