Macedonian Albanian English German Italian

   Home Пријателски Репрезентација Распоред/Резултати

Национални Селекции
Распоред - Јануари - Декември 2017 (01.01.2017 - 31.12.2017)

Петок, 24.03.2017 - 5. Matchday
  15:00 h Македонија У-21  2 - 0  Црна Гора У-21  
Вторник, 28.03.2017 - 5. Matchday
  15:00 h Македонија У-21  1 - 0  Бугарија У-21  
Четврток, 06.04.2017 - 5. Matchday
  14:00 h Македонија (ж) У-19  1 - 5  Полска (ж) У-19  
Сабота, 08.04.2017 - 5. Matchday
  14:00 h Македонија (ж) У-19   -   Полска (ж) У-19  
:: Powered by JoomLeague - Version 0.0.0.a ::
Банер
Банер