Куп на РМ:Извлекување за 1/4 финалето

Вторник, 04 Октомври 2011 12:36
Печати
Извлекувањето ќе започне во 17 ч. а во него ќе учествуваат следните екипи: Тетекс, Брегалница, Х. Турново, Напредок, Работнички, Ренова, Вардар и 11 Октомври.