3 МФЛ - Југозапад: Новаци немилосрдно гази

Понеделник, 17 Октомври 2011 17:11
Печати

Тимот кој минатата сезона испадна од 2 лига според досега прикажаното има големи шанси експресно да се врати во 2 лига. Жртва на Новаци во ова коло беше тимот на Влазними од Струга а резултатот беше 4-1.Оваа победа добива на значај бидејќи најголемиот конкурент на Новаци тимот на Караорман загуби на гостувањето кај тимот на Подмочани со минимални 1-0. Во преостанаите натпревари Работник-Питу Гули 1-1, Преспа-Поешево 2-1, Талент Пуцко-Добрушево 2-1, Младост-Велешта 6-3, Лирија-Вардино 3-2, Кравари-Лешани 2-5 и Мазатар-Могила Би Милк 1-3.

 

Последно освежено на Понеделник, 17 Октомври 2011 19:09