Футсал селекцијата стартува во квалификациите за СП

Среда, 19 Октомври 2011 22:21
Печати

На натпреварите во Е-групата кои ќе се одржат од 20. до 23. октомври во Велес, нашата селекција за противници ги има репрезентациите на Франција, Црна Гора и Швајцарија.

Еве го комплетниот распоред:

20. октомври

18.00 Швајцарија – Франција

20.30 Македонија – Ц.Гора

21. октомври

18.00 Црна Гора – Франција

20.30 Македонија – Швајцарија

23. октомври

18.00 Швајцарија – Ц.Гора

20.30 Македонија – Франција

Од вкупно 5 прелиминациски групи во следната елитна квалификациска рунда ќе се пласираат најдобрите селекции заедно со две најдобри второпласирани репрезентации.