Macedonian Albanian English German Italian

  

Резултати 16. коло 3. МФЛ Исток

Викендов се одигра 16. коло во 3. МФЛ Исток. ...
Повеќе...

Резултати 14. коло 3. МФЛ - Југ

Викендов се одигра 14. коло во 3. МФЛ - Југ. ...
Повеќе...

Одиграни куп натпревари во младинските категории

Одиграни 1/8 финалните куп натпревари во младинските категории. ...
Повеќе...

Резултати 1. коло Супер лига пионери и помлади пионери

Одиграно првото коло во супер лигата кај пионерите  и помладите пионери. ...
Повеќе...

Резултати 1. коло Супер лига младинци и кадети

Одиграно првото коло во супер лигата во младинска и кадетска конкуренција....
Повеќе...

Home

Македонскиот фудбал на дланка!

Пријателски натпревари

Сабота, 24 Јануари 2015 21:31
Печати PDF
Последно освежено ( Недела, 25 Јануари 2015 19:16 )
 

Делегирање 9. коло 3. МФЛ Запад и Север

Петок, 24 Октомври 2014 20:00
Печати PDF

Одредени официјалните лица за 9. коло 3. МФЛ Запад и Север.

Последно освежено ( Петок, 24 Октомври 2014 22:50 ) Повеќе...
 

Делегирање 11. коло 3. МФЛ Север

Недела, 09 Ноември 2014 08:16
Печати PDF

Одредени официјалните лица за 11. коло 3. МФЛ Север.

Повеќе...
 

Делегирање 9. коло 3. МФЛ Југозапад

Петок, 17 Октомври 2014 20:11
Печати PDF

Одредени официјалните лица за 9. коло 3. МФЛ Југозапад.

Последно освежено ( Петок, 17 Октомври 2014 20:15 ) Повеќе...
 


Страница 6 од 134
Банер
Банер