Macedonian Albanian English German Italian

  

Резултати 16. коло 3. МФЛ Исток

Викендов се одигра 16. коло во 3. МФЛ Исток. ...
Повеќе...

Резултати 14. коло 3. МФЛ - Југ

Викендов се одигра 14. коло во 3. МФЛ - Југ. ...
Повеќе...

Одиграни куп натпревари во младинските категории

Одиграни 1/8 финалните куп натпревари во младинските категории. ...
Повеќе...

Резултати 1. коло Супер лига пионери и помлади пионери

Одиграно првото коло во супер лигата кај пионерите  и помладите пионери. ...
Повеќе...

Резултати 1. коло Супер лига младинци и кадети

Одиграно првото коло во супер лигата во младинска и кадетска конкуренција....
Повеќе...

Home

Македонскиот фудбал на дланка!

Делегирање 5. коло 3. МФЛ Север и Југ

Петок, 26 Септември 2014 13:37
Печати PDF

Одредени официјалните лица за 5. коло 3. МФЛ Север и Југ.

Повеќе...
 

Делегирање 4. коло 3. МФЛ Запад и 1. коло ОФЛ Тетово

Петок, 19 Септември 2014 23:10
Печати PDF

Одредени официјалните лица за 4. коло 3. МФЛ Запад и 1. коло ОФЛ Тетово.

Повеќе...
 

Делегирање 5. коло 3.МФЛ Запад и 2. коло ОФЛ Тетово.

Петок, 26 Септември 2014 10:39
Печати PDF

Одредени официјалните лица за 5. коло 3.МФЛ Запад и 2. коло ОФЛ Тетово.

Последно освежено ( Петок, 26 Септември 2014 11:03 ) Повеќе...
 

Делегирање 4. коло 3. МФЛ Југ и Север

Петок, 19 Септември 2014 09:47
Печати PDF

 

Одредени официјалните лица за 4. коло  3. МФЛ Југ и Север.

Последно освежено ( Петок, 19 Септември 2014 09:53 ) Повеќе...
 


Страница 8 од 134
Банер
Банер