Macedonian Albanian English German Italian

   Home

Одиграни куп натпревари во младинските категории

Четврток, 24 Септември 2015 16:39
Печати PDF

Одиграни 1/8 финалните куп натпревари во младинските категории.

Резултати:

 

Куп Младинци 

Победа - Шкендија 1-6

Еуромилк - Ренова  2-4

Младост - Академија Постолов 3-3 (8-7)

Работнички - Пелистер 0-0 (2-1)

Љубанци - Вардар 0-1

Шкупи - Милано  1-0

Македонија- Академија Пандев (29.09.2015)

 

Куп Кадети

Победа - Шкендија 0-3

Еуромилк - Ренова  2-0

Младост - Академија Постолов 3-0

Работнички - Пелистер 3-0

Љубанци - Металург 0-4

Шкупи - Милано  0-1

Македонија- Академија Пандев (29.09.2015)

 

Куп Пионери

Академија Пандев - Вардар 0-6

Шкендија - Пелистер 1-1 (4-5)

Милано - Младост  4-0

Македонија - Еуромилк 2-2 (6-5)

Љубанци - Победа  1-3

Академија ИГМ - Работнички 0-10

Шкупи - Ренова 3-1

 

 

Куп Помлади пионери

Академија Пандев - Вардар 1-3

Шкендија - Пелистер 10-0

Милано - Младост 0-2

Македонија - Еуромилк 3-2

Љубанци - Победа  0-9

ОСК Фер Плеј  - Работнички 0-3

Шкупи - Ренова 3-0

 

Последно освежено на Четврток, 24 Септември 2015 16:56
Банер
Банер