Macedonian Albanian English German Italian

   Home МФЛ 2. Лига Запад Познати бараж натреварите за пополнување на Вторите лиги

Познати бараж натреварите за пополнување на Вторите лиги

Вторник, 30 Мај 2017 12:13 Администратор
Печати PDF

Познати бараж натреварите за пополнување на Вторите лиги.


Двојки:
Каменица Саса - Превалец (04.06.2017 17:00)
Зајас -Гоблен Јуниор (04.06.2017 17:00)
Зајас - Лабуништа (07.06.2017 17:00)
Гоблен Јуниор - Лабуништа (10.06.2017 17:00)

Победникот од натпреваpот Каменица Саса - Превалец директно се пласира во втората лига Исток, додека за пополнување на 2. МФЛ Запад екипите на Зајас, Гоблен Јуниор и Лабуништа ќе играат секој со секого, а најдобрите две ќе се пласираат во 2. МФЛ Запад.

Последно освежено на Вторник, 30 Мај 2017 12:28
Банер
Банер