Macedonian Albanian English German Italian

   Home ТИП 1Х2

ТИП 1 Х 2

 

 

 

 

 

 

Следи го светскиот тренд,обложувај се од дома

 

Betadria.com: Нов изглед и многу нови бонуси

Интернет обложувалницата Betadria.com го претстави новиот изглед на својата страница и ја надополни понудата со повеќе нови бонуси за корисници. Посебно се истакнува Месечниот бонус, кој корисниците го собираат во текот на месецот со активното обложување, тука е и Бонусот за добредојде за сите нови корисници. Проверете ги најинтересните понуди на www.betadria.com, а во продолжение од текстот накратко прочитајте повеќе за промоциите.

Бонус за добредојде:

Приклучи се на BetAdria.com сега и земи "Бонус за добредојде" од 25% на твојот прв депозит, се до 50 ЕУР. Како функционира? Прво, регистрирајте се сега на вашиот БЕСПЛАТЕН акаунт и уплатете депозит од најмалку 10 ЕУР. Ние веднаш ќе Ви дадеме 25% бонус, најмногу до 50 ЕУР. Пример, доколку вашиот депозит изнесува 40 ЕУР ние ќе Ви додадеме дополнителни 10 ЕУР. Доколку вашиот депозит е 200 ЕУР или повеќе, ќе добиете 50 ЕУР бонус. Приклучете се на BetAdria.com сега и земете го вашиот Бонус!

Месечен бонус:

Откако ќе го добиете "Бонусот за добредојде" вашиот баланс на сметката ќе биде прилично висок, но тоа не е крајот на бонусите на BetAdria.com. Обложувањето на BetAdria.com ќе Ви овозможи постојан Месечен бонус на речиси секој уплатен тикет. Износот кој ќе Ви биде додаден во Месечниот бонус зависи од многу фактори, но дефинитивно Вашиот Месечен бонус брзо ќе расте. На крајот од секој месец, вашиот Месечен бонус ќе биде доаден на Вашата сметка и ќе можете да го користите без никакви ограничувања.

Комби бонус:

Уплатете тикет со 6 или повеќе парови и можете да добиете до 25% повисока добивка. За да добиете што поголема вредност, не поставивме услови за минимален коефициент, па Комби бонусот можете да го користите без разлика на коефициентот на тикетот. Покажете го своето искуство и знаење за спортот и зголемете ја својата добивка.

Казино бонус:

Гарантираме дека ќе ги најдете Вашите омилени игри во BetAdria.com Казино. И со овој казино бонус до 250 ЕУР, ќе имате перфектна платформа за почеток на Вашите игри. Земете го Вашиот бонус со регистрација на BetAdria.com и започнете да играте во BetAdria.com Казино. Едноставно купете чипови по прв пат и можете да добиете 50% бонус. Максималниот износ на бонус по корисник изнесува 250 ЕУР. Прославете ја својата бонус добивка на BetAdria.com Казино.

Like Betadria.com на Facebook:

Пратете ја понудата на најинтересни натпревари на BetAdria.com страницата на Facebook. Приклучете ни се за да ги добивате сите информации за специјалните бонуси и промоции на www.facebook.com/Betadria.

Исплата без никаква провизија:

 

Побарајте ја својата исплата на добивката без никаква провизија. Исплатата без провизија значи дека еднаш месечно можете да побарате исплата без дополнителни трошоци. Без разлика дали минатиот месец сте искористиле Исплата без провизија, еднаш месечно можете да побарате исплата без да Ви наплатиме трошоци за исплатата.

 

БЕСПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЈА

Betadria.com е една од најпопуларните on-line интернет обложувачки портали.

Компанијата Betаdria Online, е овластена компанија за обложување со седиште во Велика Британијa,и е Прватa on-line обложувалница на македонски јазик.

Не ви се излегува од дома само за да уплатите тикет, или баш во тој момент не можете да излезете од работа и да тркнете до обложувалница го промашивте тикетот и немате повеќе време за поправен не грижете се,Betadria.com ви нуди обложување 0-24 часа!

Имено,Betadria.com ви нуди бонус од 10-25% на СЕКОЈ тикет со шест или повеќе парови.

Најинтересно и најзначајно за нас е што во понудата на Betadria ги има апслутно сите балкански лиги како Македонската Прва и Вторa лига,Албанската,Српската,Црногорската,Бугарската...како и сите најсилни светски лиги.Покрај фудбалските игри во Betadria.com можете да ја испробате среќата и во сопственото казино во разните Слот игри како Рулет.
Единствено  што ви преостанува е да се регистрирате , и уплатите почетните 10 евра и да уживате во забавата.Да споменеме минимален влог е 0,50 евра.

Како да се обложувате на Betadria?

 

УПЛАТА НА ПАРИ

Betadria е единствена online обложувалница која има македонска верзија. Откако ќе се регистрирате, на сметката на обложувалницата треба да уплатите пари. Минималната сума која што треба да ја уплатите е 10 EUR. Подоцна со тие 10 EUR можете да се обложувате на повеќе натпревари.

Уплатувањето пари се прави на следниов начин: најпрво се логирате, потоа во горниот десен агол бирате "Моја сметка", а потоа "Уплата/Исплата". Го селектирате табот Уплата и бирате дали ќе уплатите преку кредитна/дебитна картичка, преку Moneybookers или преку банкарска трансакција.

Ако изберете со кредитна/дебитна картичка, најпрвин ќе треба да ја внесете сумата која што сакате да ја уплатите. Следен чекор е внесување на информациите за вашата картичка. Обложувалницата нуди помош за тоа, објаснувањето може да го видите овде. Доколку е се во ред, парите ќе се префрлат веднаш и во горниот десен агол ќе ја видите сумата која што се ја уплатиле. Сега можете да се обложувате.

ОБЛОЖУВАЊЕ

Обложувањето е едноставно. На левата страна се наоѓа понудата. Доколку се обложувате за фудбалски натпревари, ја бирате лигата и на средината ви се појавуваат натпреварите од лигата. Доколку сакате да се обложите на конечен исход (1, X или 2) едноставно кликнувате на коефициентот и натпреварот ќе се појави во горниот десен агол. Тоа е всушност вашиот тикет. Доколку сакате да се обложите на друго (број на голови, полувреме-крај, двојна шанса и слично), веднаш по коефициентите се наоѓа бројче во заграда [(14), на пример] и кога ќе кликнете на него, ви се појавуваат останатите понуди за натпреварот. Откако ќе типувате за сите натпревари за кои сте испланирале, веднаш под тикетот има црвено копче "Продолжи". Кликнувате на него и доколку сте сигурни дека тоа се натпреварите кои ги сакате, кликнувате на "Заклучи". Минималниот влог за еден тикет е 0.5 EUR.

БОНУС. Доколку на тикетот ставите 6 натпревари, добивате бонус од 10% на вкупната добивка. Колку повеќе натпревари ставате, бонусот се зголемува до 25%!

Доколку ги погодите натпреварите, износот од добитниот тикет ќе биде префрлен на сметката на обложувалницата и ќе можете да го видите во горниот десен агол. Преглед на сите уплатени тикети може да се види на следниов начин: бирате "Moja сметка", го бирате табот Обложување и тука бирате кои тикети да ви бидат прикажани.

ОБЛОЖУВАЊЕ ВО ЖИВО

Еден од најинтересните аспекти на online обложувањето е обложувањето во живо. Коефициентите се менуваат нон-стоп, во зависност од времето и моменталниот резултат. На десната страна има колона "LIVE Обложување", каде се прикажани натпреварите кои се одвиваат во моментот. Го бирате натпреварот за кој сакате да се обложите и тука ќе го видите изборот за обложување. Кликнувате на коефициентот, при што натпреварот се појавува во годниот десен агол кај тикетот. Бидејќи коефициентите се менуваат цело време, можете да селектирате дали прифаќате да се обложите доколку коефициентот се сменил од моментот кога сте го избрале обложувањето до моментот на заклучување на облогот (затоа треба да бидете брзи при обложувањето во живо), а можете да изберете дека се сложувате да се заклучи облогот само доколку коефициентот се зголемил. Кликате на "Заклучи" со што го поставувате облогот.

ИСПЛАТА

За да Betadria ви изврши исплата на пари, од Вашата банка треба да побарате да ви отворат IBAN (International Bank Account Number) сметка, која обложувалницата ќе ја искористи за да ви префрли пари. Парите ќе можете да си ги подигнете со истата картичка со која сте уплатиле.

Минималниот износ кој треба да го имате на Вашата сметка на обложувалницата е 50 EUR. Помали суми Betadria не исплаќа.

За да направите исплата, одите во "Моја сметка", потоа го бирате табот "Уплата/Исплата", потоа бирате Исплата. Исплатата може да ја направите преку Moneybookers, а доколку сакате да ви бидат префрлени парите на сметката на вашата кредитна/дебитна картичка, бирате Банкарска трансакција. Ги внесувате информациите кои се бараат од вас, IBAN бројот кој сте го добиле од банката, SWIFT кодот на банката од која што е вашата картичка (кодот ќе го побарате од Вашата банка, а истиот го има на сајтовите на банките, така што полесно е од таму да го видите), ќе го внесете износот кој сакате да Ви го исплатат.

РЕГИСТРАЦИЈА

 

 

 

 

 

Банер
Банер