Macedonian Albanian English German Italian

   Home Пријателски Клубски Распоред/Резултати

Пријателски натпревари
 Matchreport: Јуни - Август 2013 г. - Недела, 21. Јули 2013 - 17:00 h

ФК Пелистер Ренова
0 2

 Match details
Match Date : Недела, 21 Јули 2013
Match Time : 17:00 h
 
Playground : СРЦ “Атина Бојаџи“ - Охрид
 




 Summary

.



:: Powered by JoomLeague - Version 0.0.0.a ::

Последни вести

Банер
Банер