Macedonian Albanian English German Italian

   Home Пријателски Клубски Распоред/Резултати

Пријателски натпревари
 Matchreport: Јуни - Август 2015 г. - Недела, 12. Јули 2015 - 17:30 h

Пелистер Металург
1 1

 Match details
Match Date : Недела, 12 Јули 2015
Match Time : 17:30 h
 
Playground : СРЦ „Билјанини Извори" - Охрид
 
 Summary

Пелистер - Металург 1-1 (1-0):: Powered by JoomLeague - Version 0.0.0.a ::
Банер
Банер