Macedonian Albanian English German Italian

   Home Пријателски Клубски Распоред/Резултати

Пријателски натпревари
 Matchreport: Јануари - Март 2019 г. - Недела, 17. Февруари 2019 - 12:00 h

ФК Пелистер Тетекс
4 1

 Match details
Match Date : Недела, 17 Февруари 2019
Match Time : 12:00 h
 
Playground : СРЦ “Билјанини Извори“ - Охрид
 
 Summary

 :: Powered by JoomLeague - Version 0.0.0.a ::

Последни вести

Банер
Банер