Macedonian Albanian English German Italian

   Home Пријателски Клубски Распоред/Резултати

Пријателски натпревари
 Matchreport: Јуни - Декември 2019 г. - Недела, 21. Јули 2019 - 17:30 h

ФК Тетекс 1953 Трајал (Срб)
1 2

 Match details
Match Date : Недела, 21 Јули 2019
Match Time : 17:30 h
 
Playground : СРЦ “Билјанини Извори“ - Охрид
 
 Summary

 

 :: Powered by JoomLeague - Version 0.0.0.a ::

Последни вести

Банер
Банер