Macedonian Albanian English German Italian

   Home Пријателски Клубски Распоред/Резултати

Пријателски натпревари
 Matchreport: Јуни - Декември 2019 г. - Сабота, 03. Август 2019 - 18:00 h

ГФК Тиквеш 1930 ФК Беласица
0 1

 Match details
Match Date : Сабота, 03 Август 2019
Match Time : 18:00 h
 
Playground : Градски стадион - Кавадарци
 
 Summary

 НАТПРЕВАРОТ СЕ ИГРА 1 х 45 мин.

 :: Powered by JoomLeague - Version 0.0.0.a ::

Последни вести

Банер
Банер