Macedonian Albanian English German Italian

   Home Пријателски Клубски Распоред/Резултати

Пријателски натпревари
 Matchreport: Јануари - Март 2020 г. - Среда, 22. Јануари 2020 - 15:00 h

Висла К. (Пол) ФК Силекс
1 1

 Match details
Match Date : Среда, 22 Јануари 2020
Match Time : 15:00 h
 
Playground : Анталија (Турција)
 
 Summary

 

 :: Powered by JoomLeague - Version 0.0.0.a ::

Последни вести

Банер
Банер