Macedonian Albanian English German Italian

   Home Пријателски Клубски Распоред/Резултати

Пријателски натпревари
 Matchreport: Јануари - Март 2022 г. - Сабота, 22. Јануари 2022 - 13:30 h

Кожуф Гевгелија Детонит Плачковица
0 0

 Match details
Match Date : Сабота, 22 Јануари 2022
Match Time : 13:30 h
 
Playground : Градски стадион Гевгелија
 
 Summary

 

 :: Powered by JoomLeague - Version 0.0.0.a ::
Банер
Банер