Macedonian Albanian English German Italian

   Home Пријателски Клубски Распоред/Резултати

Пријателски натпревари
 Matchreport: Јануари - Февруари - Четврток, 27. Јануари 2011 - 14:00 h

Скопје Силекс
1 1

 Match details
Match Date : Четврток, 27 Јануари 2011
Match Time : 14:00 h
 
 
 Summary

Скопје - Силекс 1-1 (1-0)

стадион во с. Гоце Делчев (Скопско Поле); гледачи: 20

стрелци: 15’ Филип Колечески (Ск) - 80’ Иванче Насевски (Си)

За Скопје настапија: Дејан Костуранов, Горан Јовановски, Јашаревиќ, Влатко Дрогбаров, Леонид Калаба, Ангеловски, Драган Брњарчевски, Ристе Наковски, Филип Колечески, Глишиќ, Александар Поповски. Уште играа: Серафимовски, Јанушев, Денис Рамадан, Шабан Сулејмани, Александар Божиков.

За Силекс настапија: Даниел Божиновски, Дарко Миневски, Дамевски, Никола Мишовски, Мартин Петров, Амир Дуриќ, Мирослав Атлески, Александар Темелков, Милан Николиќ, Стојанче Насевски, Ангел Нацев. Уште играа: Христијан Митковски, Ромео Кочовски, Слаѓан Митевски, Саша Стојановиќ, Милан Богдановски, Иванче Насевски, Алексовски,:: Powered by JoomLeague - Version 0.0.0.a ::
Банер
Банер