Macedonian Albanian English German Italian

   Home Пријателски Клубски Распоред/Резултати

Пријателски натпревари
 Matchreport: Јануари - Февруари - Недела, 30. Јануари 2011 - 14:00 h

Силекс Гоблен Јуниор
1 0

 Match details
Match Date : Недела, 30 Јануари 2011
Match Time : 14:00 h
 
 
 Summary

Силекс - Цементарница 55 1-0

стадион во с. Ранковце

стрелец: Ѓорѓи Заревски:: Powered by JoomLeague - Version 0.0.0.a ::
Банер
Банер