Macedonian Albanian English German Italian

   Home Пријателски Клубски Распоред/Резултати

Пријателски натпревари
 Matchreport: Јануари - Февруари - Недела, 06. Февруари 2011 - 15:00 h

11 Октомври ФК Пелистер
1 2

 Match details
Match Date : Недела, 06 Февруари 2011
Match Time : 15:00 h
 
 
 Summary

11 Октомври - Пелистер 1-2 (0-1)

стадион во с. Големо Коњари; гледачи: 100

стрелци: 57’ Гешоски (11 О) - 28’ Питошка, 85’ Коњарски (П)

За 11 Октомври настапија: Коруновски, Ф. Мирчески, Данилов, Димитриески, Рутески, Кулески, Мегленски, Дунимаглоски, И. Мирчески, Гешоски, Мојсовски.

За Пелистер настапија: Петревски, Ивановиќ, Ристевски, Драгарски, Мицевски, Магловски, Симоновски, Петковски, Миленковски, Талевски, Питошка. Уште играа: Апостоловски, Соколовски, Ралевски, Шалевски, Стојановски, А. Вељановски, Коњарски, С. Вељановски, Китановски, Василев, Груевски.:: Powered by JoomLeague - Version 0.0.0.a ::

Последни вести

Банер
Банер