Macedonian Albanian English German Italian

   Home Пријателски Клубски Распоред/Резултати

Пријателски натпревари
 Matchreport: Јануари - Февруари - Среда, 09. Февруари 2011 - 15:00 h

ГФК Тиквеш 09 11 Октомври
0 1

 Match details
Match Date : Среда, 09 Февруари 2011
Match Time : 15:00 h
 
 
 Summary

ГФК Тиквеш 09 - 11 Октомври 0-1 (0-0)

Стадион СРЦ “Јасмин“ - Кавадарци

стрелец: 68’ Димитриоски

За Тиквеш настапија: Смилевски, Варелов, Темков, Димов, Лостов, Јаков, Панов, Станоев, Ранготов, Крстев, Стојановски. Уште играа: Трипуновски, Лазарев, Крстевски, Стојановски.

За 11 Октомври настапија: Коруновски, Димитриоски, Ф. Мирчески, Данилов, Рутески, Кулески, Мегленски, Дунимаглоски, И. Мирчески, Гешоски, Мојсовски. Уште играа: Кебакоски, Гиноски, Димитровски, Карески, Милошески, Здравески, Бошкоски, Крстески, Наумчески, Спиркоски, Касниоски, Иваноски.:: Powered by JoomLeague - Version 0.0.0.a ::
Банер
Банер