Macedonian Albanian English German Italian

   Home Пријателски Клубски Распоред/Резултати

Пријателски натпревари
 Matchreport: Јануари/Февруари 2012 г. - Среда, 22. Февруари 2012 - 12:15 h

11 Октомври Металург
1 3

 Match details
Match Date : Среда, 22 Февруари 2012
Match Time : 12:15 h
 
Playground : СРЦ “Атина Бојаџи“ - Охрид
 
 Summary

Натпреварот се игра на неутрален терен во Охрид:: Powered by JoomLeague - Version 0.0.0.a ::

Последни вести

Банер
Банер