Macedonian Albanian English German Italian

   Home Пријателски Клубски Распоред/Резултати

Пријателски натпревари
 Matchreport: Јануари/Февруари 2012 г. - Петок, 24. Февруари 2012 - 11:00 h

Пелистер Ренова
0 1

 Match details
Match Date : Петок, 24 Февруари 2012
Match Time : 11:00 h
 
Playground : СРЦ “Атина Бојаџи“ - Охрид
 
 Summary

Натпреварот се игра на неутрален терен во Охрид:: Powered by JoomLeague - Version 0.0.0.a ::
Банер
Банер