Macedonian Albanian English German Italian

   Home Пријателски Клубски Распоред/Резултати

Пријателски натпревари
 Matchreport: Јануари/Февруари 2012 г. - Среда, 29. Февруари 2012 - 13:30 h

ФК Пелистер ФК Напредок
1 1

 Match details
Match Date : Среда, 29 Февруари 2012
Match Time : 13:30 h
 
Playground : СРЦ “Атина Бојаџи“ - Охрид
 
 Summary

Натпреварот се игра на неутрален терен во Охрид:: Powered by JoomLeague - Version 0.0.0.a ::

Последни вести

Банер
Банер