Macedonian Albanian English German Italian

   Home Пријателски Клубски Распоред/Резултати

Пријателски натпревари
 Matchreport: Јули - Септември 2020 г. - Среда, 29. Јули 2020 - 18:00 h

Кожуф Гевгелија Победа
3 1

 Match details
Match Date : Среда, 29 Јули 2020
Match Time : 18:00 h
 
Playground : Градски стадион Гевгелија
 
 Summary

 

 :: Powered by JoomLeague - Version 0.0.0.a ::
Банер
Банер