Macedonian Albanian English German Italian

   Home Пријателски Репрезентација Распоред/Резултати

Национални Селекции
Распоред - Август - Декември 2015 (31.08.2015 - 31.12.2015)

Вторник, 15.09.2015 - 3. Matchday
  17:00 h Македонија У-19  2 - 5  БиХ У-19  
Четврток, 17.09.2015 - 3. Matchday
  12:00 h Македонија У-19  4 - 1  БиХ У-19  
Четврток, 12.11.2015 - 3. Matchday
  19:00 h Македонија  4 - 1  Црна Гора  
Вторник, 17.11.2015 - 3. Matchday
  14:00 h Македонија  0 - 1  Либан  
:: Powered by JoomLeague - Version 0.0.0.a ::

Последни вести

Банер
Банер