Познати бараж натреварите за пополнување на Вторите лиги

Вторник, 30 Мај 2017 12:13 Администратор
Печати

Познати бараж натреварите за пополнување на Вторите лиги.


Двојки:
Каменица Саса - Превалец (04.06.2017 17:00)
Зајас -Гоблен Јуниор (04.06.2017 17:00)
Зајас - Лабуништа (07.06.2017 17:00)
Гоблен Јуниор - Лабуништа (10.06.2017 17:00)

Победникот од натпреваpот Каменица Саса - Превалец директно се пласира во втората лига Исток, додека за пополнување на 2. МФЛ Запад екипите на Зајас, Гоблен Јуниор и Лабуништа ќе играат секој со секого, а најдобрите две ќе се пласираат во 2. МФЛ Запад.

Последно освежено на Вторник, 30 Мај 2017 12:28