Уефа развоен турнир за жени во Скопје

Петок, 21 Април 2017 14:27
Печати

Од 26 до 30 април во Скопје ќе се одржи УЕФА развоен турнир во женска конкуренција (У16)

Распоред:
26.04.2017 Скопје
Романија - Израел (11.00)
Македонија - Лихтенштајн (15.30)


28.04.2017 Скопје
Израел - Лихтенштајн (11.00)
Македонија - Романија (15.30)


30.04.2017 Скопје
Романија - Лихтенштајн (11.00)
Македонија - Израел (11.00)

Последно освежено на Петок, 21 Април 2017 14:48